Hoppa till innehåll

London till fots

Ojojoj vad jag GICK igar. Nar jag var klar har pa internetcafet skulle jag ju kopa bussbiljett… sa jag gick en bra stund for att ta mig till Victoria Coach station och passade pa att titta lite pa Hyde Park och Sloane Square (det senare var jag ju tvungen att se for att Morrissey sjunger om det i Hairdresser on Fire…) pa vagen… Stod sen i ko ett tag, men fick sen biljetten for £13. Samma pris som Stansted Express…

Sen var jag hungrig, sa jag satt ett tag pa ett McD, dar de salde tva cheeseburgare for 99p. Sen gick jag igen… Buckingham Palace, St James Park (massor av faglar med konstiga fotter och halvtama ekorrar), Parliament Square med Big Ben och allt, Trafalgar Square med Nelson, Leicester Square (kollade in Zoo Bar dar jag, Ellinor och Johanna var i varas), Piccadilly Circus, Regents Street, Oxford Street… och sa hem. Fast jag satt ett tag pa Topshop och vilade mig (men de hade tagit bort de coola fatoljerna som fanns dar forut) och en stund pa McD vid Marble Arch ocksa. Helt okej att se sig om lite, men det hade ju varit trevligt att fa halla David i handen under tiden…

Sen var jag tvungen att handla lite mat, men jag hittade inte Budgens… gick runt ett tag, sa alltsa fick jag se lite mer av Bayswater, och nojde mig till slut med en annan affar. Nar jag kom hem var jag TROTT… Johanna kom hem lite senare, hon hade fatt sms fran Stuart, som sa att han garna ville traffa oss och kopa drinkar till underbara mig, hehe. Sa vi gick ut till ett stalle dar vi trodde att det fanns gratis internet, for att skicka ett sms tillbaka (Johanna har inga pengar pa telefonen), men det fanns bara nagon skum emailfunktion… Jag stannade iaf ute och ringde lite, pratade med min David och mamma.

Pa kvallen begav vi oss till Trash, jag, Johanna, Claudia, Emilia, Kristin och Henrik. Utanfor tunnelbanan stod en gubbe och salde travel cards for 50 p… en enkelbiljett kostar £1.50 och det har visade sig vara endagarskort… helt ok, skulle garna kopt det TIDIGARE bara… Trash lag i andra anden av Oxford Street, vid Tottenham Court Road-stationen. Fick varldens chock nar vi kom fram – en mandagkvall och det var KO utan dess like… Peaches skulle spela. Vi hade inte kommit in om inte Kristin och Johanna kant Phil, som sprang runt dar med gastlistan och fuskade in folk… Forst stallde han oss langre fram i kon, vi var for manga for att bara fa komma in… men till slut hamnade vi i alla fall i den snabbgaende VIP-kon.

Dar inne var det knokfullt i kvadrat… Bland det forsta som hande var att jag fick en drink over mig, i haret, i orat, i ogat (svida!), pa halsen… och pa min ljusbla troja, som jag efter manga tvattar och tva olika flackborttagningsmedel antligen hjalpligt fatt bort tidigare drinkflackar fran. SUCK! Den kanske ar forstord nu… en av mina favorittrojor, ganska ny ocksa.

Vi dansade ett tag, men jag och Henrik hade inte sa kul… seg musik och sa kandes det som att vi var de enda som inte laddat upp med smink och stringtrosor och hoppades pa att traffa “spanet”. Sa vi gick hem vid halv 2-2 eller sa. Och vi GICK verkligen hem…. hela vagen… sa jag gick en de igar.

Sen satt jag med Henrik och Calle i koket tills de andra kom hem, da gick vi och la oss allihop, jag och Johanna skavfotters saklart…

Usch vad med pengar det gar at… jag vaxlade in en tusenlapp innan jag akte och nu har jag fatt ta ut mer… SURT.

Alla ar lite oroliga med tanke pa vad som hander i Afghanistan just nu… Varfor ska de halla pa och bomba for? England ar ju pa jankarnas sida, sa det ar kanske inte helt lyckat att vara i London just nu. Tur att jag ska nagon annanstans snart. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *