Hoppa till innehåll

England, England

Den mäktige finansmannen Jack Pitman köper upp kanalön Isle of Wight för att där bygga ett England i miniformat – så att turisterna bekvämt kan skåda alla sevärdheter utan att behöva fnatta runt så mycket. Men en av hans anställda, Martha Cochrane, har egna idéer om hur saker och ting ska skötas…
Storyn är ganska intressant, men tyngs ner av väldigt mycket onödigt pladder, som gör boken ganska trögläst. I efterhand tycker jag att den var rätt tuff och bitvis under läsningen var det ganska spännande, men för det mesta i ärlighetens namn ganska långtråkigt… Därför vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om den här boken… men en sak är i alla fall säker, den driver med mycket på ett stundom roande sätt och överraskar ibland ordentligt med alla sina tokigheter…

BokinfoTitel: England, England
Författare: Barnes, Julian
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *