Skip to content

Sagan om Ringen

Idag släpptes biljetterna till filmatiseringen av Tolkiens Sagan om Ringen… Givetvis var jag och David där och köade, David är ju fantast och har faktiskt lyckats läsa ut den första boken nu (han är inte direkt något läs-freak…). Vi fick fyra biljetter (jag, David, Mattias, Maria… alltså vi + Davids bror med flickvän) till premiärdagen, 19/12. Visserligen inte premiärföreställningen, men vi fick bästa tiden, 21.00. Första är 00.01 (vadå extremt…) och sen har de föreställningar under hela dagen. Krejzy.

Idag börjar jag äntligen på Hermelin Research. Obetald utbildningsdag, 13-21… men sedan är jag telefonintervjuare och får ringa runt till folk och ställa dumma frågor. Spännande. Hoppas att det blir bra och att jag får ihop många timmar, så att det blir lite pengar också!

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *