Hoppa till innehåll

My Legendary Girlfriend

Den har boken lovade vara en manlig variant av Bridget Jones… och visst förstår man sambandet, den handlar om en ung, kärlekssökande man vid namn Will. Men den här boken är annorlunda och uppfriskande på något vis… Sorgligt nog är det även lätt att känna igen sig i den smått patetiske Will, som fortfarande inte har kommit över sin ex-flickvän som dumpade honom for tre år sedan. Nu tillbringar Will sina dagar med att deppa i sin sunkiga lägenhet i Archway, London. Utan sin telefon skulle han vara utom all räddning… Har lånat ut boken till ett par lägenhetskompisar och vi är alla så trollbundna att vi har beslutat vallfärda till Archway (detta skrevs alltså när jag bodde i London) och försöka följa Wills fotspår. :) Mycket rolig, charmig och läsvärd bok!

BokinfoTitel: My Legendary Girlfriend
Författare: Gayle, Mike
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *