Hoppa till innehåll

Fixa och dona

Nu bor vi tillsammans med väldigt många kartonger… Vi har så smått börjat packa inför Linköping (mest eftersom vi inte har någonstans att göra av sakerna här, då kan man lika gärna vräka ner dem i kartonger så är det klart). Flera av lådorna innehåller saker från Ö&B eftersom vi varit och handlat och ackumulerat kanske historiens längsta kvitto… Tjejen i kassan smålog lite när hon meddelade “Det blir 1319 kronor”…

En annan bra sak vi gjort är att hämta en fin möbel vi reserverat på Bissarnas loppmarknad. Det är en bokhylla/skåp/barskåp-grej (barskåp med lampa o spegel) som vi köpt för 200 kr. Nu står den i Johns & Ullis snickarbod och vi kom fram till att storleken på det rummet och våran blivande lägenhet inte skiljer sig åt särskilt drastiskt… :)

Har även varit på Öppen Hand och införskaffat en strykbräda för 40 kronor, som David just nu sitter och sätter fast tyget på med en häftpistol.

Annars har det väl inte hänt sådär jättemycket spännande… ni kan ju alltid kolla Davids dagbok (länk till höger), han brukar skriva lite mer detaljerat än jag nuförtiden, känns det som. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *