Hoppa till innehåll

Födelsedag!

Jahapp, då var man 23… Dagen började väl sisådär bra. Mitt söta lilla ex ringde klockan sju och ville att jag skulle ta med mig analysböckerna till jobbet så han kunde hämta dem där på lunchen. Utan att säga grattis såklart… så jag var helt övertygad om att han glömt bort det men ändå råkat välja just den här dagen av alla dagar att kontakta mig… och just då kändes det väldigt surt… sen deppade jag alldeles för länge nere i duschen så att jag inte hann äta frukost.

Blev mycket gladare efter en stund på jobbet, när Niklas ringde och sjöng “Ja må hon leva” i luren… vad skulle man göra utan gulliga kompisar?! :)

…och när David kom sen sa han faktiskt grattis också. :) Han hade inte så mycket att göra på jobbet idag, så han hängde hos mig jättelänge tills jag fick dåligt samvete och försökte jobba medan han var där. Personalchefen kom till och med in och skakade tass med honom. Hmm, hoppas de inte tyckte att jag var dum. :) Sen kom David tillbaka igen klockan 12, så åt vi lunch tillsammans ute i regnet och jag fick en guidad tur av hans fina postbil.

Emottog gratulationer från Ingela, Ellinor och Tisse också, samt en tre telefonsamtal från folk som ville sälja frackar till mig, eftersom min annons jag lagt ut på SN:s hemsida tydligen kommit in i tidningen idag. :) Ska till ett ställe imorrn INNAN jobbet (zzz…) och kolla frackar… annars har jag en snubbe i Oxelösund (nära Näsudden!) och en i Jönåker på g också… Måste ju ha en frack till D-Group, festeriklädsel…

När jag slutade hängde regnet i luften, men jag blev faktiskt inte alltför blöt… däremot blev jag satt i arbete så fort jag kommit innanför dörren, med allt det TRÅKIGA, mamma hade lagat maten (den goda auberginelasagnen med pesto, samma som jag gjorde när Jonas var här) och började med tårtorna och beordrade mig att ta hand om disk och dukning. Fast helst av allt ville jag bara sova…

Efter ett tag började familjen dimpa in och någon hade tydligen hämtat posten först då, för jag fick ett jättefint grattisbrev av Jonas som är och vandrar på Öland… det ÄR faktiskt trevligt att bli grattad. :)

Åt mat med en massa stojande barn runtomkring och försökte att ändå konversera litegrann med folket, men det är inte lätt vill jag lova. Ibland vill man bara sätta munkavle på de små liven och binda fast dem i stolarna. Tårta och kaffe i TV-rummet sen och då var det inte bara barn utan även en TV som lät alldeles för mycket för att man skulle kunna höra sig själv tänka. Suck.

Sen fick jag paket, inga större överraskningar eftersom jag själv var med och shoppade igår… ett par nya gympaskor som jag förhoppningsvis kommer kunna springa i till skillnad från de jag hade innan, och så ett par byxor. Fick pengar av farfar och John och Ullis också.

Går runt i skorna nu, eftersom jag skulle testa dem så länge jag kunde inomhus innan jag börjar springa med dem… för om jag upptäcker att de är dåliga på något vis kan jag fortfarande byta dem. Så mamma har frågat mig flera gånger hur skorna känns… jo men jag vet nog precis när jag har suttit i en fåtölj med dem på och käkat tårta i fem minuter sen du frågade sist. :)

Hehe, loggade in på lunar och hade givetvis fått en massa grattis där också, eftersom de väl basunerar ut sånt ganska fett där… trevligt. :)

OM jag skaffar barn någon gång ska jag se till att det skiljer en massa år mellan dem…….. *phew*

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *