Hoppa till innehåll

4 dagars jobb

Bara 4 dagars jobb den här veckan! Imorrn är jag nämligen ledig, eftersom jag och Ellinor åker till London ikväll! Det känns än så länge helt overkligt, men det ska bli kul!

Lunchade med David igår också… varför måste han vara så söt och se så “min” ut? Det är jobbigt när man bara vill krama honom… eftersom det bara blir jobbigt om man gör sånt… man behöver inte påminnas om hur bra exet är att mysa med… man får så lätt dumma idéer om att man kan försöka igen då… men det finns ju ingenting som säger att det skulle funka, eftersom inget har ändrats och det troliga är att allt bara skulle bli jättejobbigt… Men fin är han… jaja… Hoppas att det blir nåt av våra leranimationsplaner, jag får försöka sluta tänka i mysbanor när jag ser honom så kanske det går bra. :)

Nu spelar de den där jäkla Ménage à trois på radion IGEN… alltid… Är trött på den… o dessutom känns det jätteskumt att tänka sig situationen, jag skulle aldrig vilja dela någon jag älskar med någon… ingen städning på tre (jamen det betyder ju det…!) för mig alltså, i alla fall inte med känslor inblandade… och om det var en tjej till skulle jag bara få mindervärdeskomplex. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *