Hoppa till innehåll

Weeeeeeeee!

Nu är jag godkänd på näst sista labben i Scheme! Bara en kvar… har tills på tisdag på mig. Hur ska det gå, hur ska det gå? Klurigt är det. Usch, usch. Den jag fick godkänt på idag visade sig vara jätteenkel till slut… jag fattade ingenting i början. Det har varit så med de flesta labbarna faktiskt.

En annan bra sak är att trots min bristande koll inför gårdagens fysikdugga lyckades jag otroligt nog skrapa ihop 6 rätt av 10 och får därmed ytterligare en tentapoäng tillgodo! Jag blev mycket positivt överraskad när jag jämförde min rad med rätta raden… Dugga 1 kändes som att den gick bra och jag fick 6 rätt. På dugga 2 hade jag koll på kanske 2 uppgifter och gissade mer eller mindre motiverat på resten och fick 6 rätt på den också!

Nu ska jag iväg på Sektionsaktivas… fest för oss alla som engagerat oss i sektionen under året. Hoppas att jag lägger av med att må illa bara…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *