Hoppa till innehåll

Woohooo!

Yipee! Igår blev jag klar med sista labben i Scheme! Inte heller den var särskilt svår när man väl fattat den, men den tog ju en liten stund att fatta.

Jonas är i Oskarshamn över helgen och firar sin morfar som fyller 80. Det känns så tomt att sova ensam… Men idag kommer han hem i alla fall, det ska bli mysigt.

Vi fick ett telefonsamtal från Åsa i fredags… Åsa som vi pratat om att byta lägenhet med. Hon ville! Så om inget oförutsett inträffar kommer jag och Jonas att flytta ihop i en trea efter sommaren. Känns lite synd att lämna min fina etta så snart, men ändå, en trea! Så skönt att få några kvadratmeter att röra sig på. Vi kommer till och med kunna få plats med ett soffbord! :) Vissa möbleringstekniska problem finns ju, t.ex. att vi vill ha soffan framför min dator, men inte min dator i vardagsrummet… Kommer inte att ha någon tv, så det är ju datorn som används för att titta på film och dylikt. Vi får klura på det…

Sektionsaktivas i torsdags var en ganska ouppstyrd tillställning. Det skulle inledas med ett besök på Enea, där vi som förra året skulle bli bjudna på öl och snacks och så. Efter fördrinken började vi således transportera oss, bara för att få vända igen… När de första kom dit visade det sig att de inte alls väntade oss då, så vi blev tillbakaskickade med en stor kartong halvgoda kolor i Enea-omslag. Således åkte vi tillbaks till fulvinstunnan med fördrink och hängde där ett tag. Det ryktades om någon tipspromenad eller runda till NH där sittningen skulle äga rum, men det blev inget sånt alls, utan raka vägen till NH sen. Där började en man från ABB snacka om inte så värst intressanta saker och dessutom hade han nån jäkla film eller nåt igång i bakgrunden på datorn han använde för sin presentation, så den lät lika mycket som han gjorde och först efter halva föredraget kom han på att det kanske gick att stänga av… Sen var det buffé, det var helt okej. Sittningen hade ingen toastmaster och var ganska ouppstyrd, men det blev en del spontangyckel och så i alla fall. Efteråt hamnade vi i NH:s pub, men så drog alla plötsligt till BK. Dyrt uteställe i stan tyckte jag lät som en dålig och alltför dyr idé, så vi var några stycken som satt kvar i puben ett tag i stället.

Igår var jag på födelsedagsfika hos David som fyllde 24. Förrutom detta gjorde jag klart labb 8 på inte särskilt mycket tid alls och slöade en hel del. :) Idag är planen att börja plugga linjära system inför tentan på lördag. Suck.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *