Hoppa till innehåll

Göteborg!

Wee! Idag har Jonas och jag bokat vandrarhem i Göteborg 15-18 juni! Det var verkligen i sista sekunden, nästan alla nätter var fullbokade. Tur att vi var flexibla, för vi fick anpassa oss helt efter vandrarhemmet. Fick inte dubbelrum, utan ett med 5 bäddar… inte direkt någon het kärlekssemester då kanske, men vad gör man. :) Vi ska i alla fall till Göteborg! Planen är väl att upptäcka staden, gå på Liseberg och något museum och så. Får inte bli alltför dyrt bara…

Åker förmodligen till London 21-27 juli också. Det kommer bli dyrt, även om själva flygkostnaden är ungefär samma som att åka Swebus till Göteborg… Johanna har önskat sig att vi kommer och hälsar på på hennes födelsedag, 25 juli. För att få billiga biljetter blir det att resan även innefattar min födelsedag, 22 juli. Men varför inte, då kan vi ha gemensamt kalas och fira att vi fyller 48. :) Jag kanske kan önska mig biljetten i födelsedagspresent av föräldrarna eller nåt… Vet ju att det kostar massor att vara i London… Det börjar ju med att man betalar ett par hundra kronor för att ta sig in till själva London… busskort £8… och allt är jättedyrt… utom att köpa vita bönor på Tesco. :) Får försöka vara duktig på den fronten och inte äta ute en massa.

Idag försöker jag plugga linjära system… Det är verkligen FRUKTANSVÄRT tråkigt och jag har tur om jag lyckas bibehålla koncentrationen i 10 minuter… nu har jag gjort en massa annat hur länge som helst, tiden bara rinner iväg… Ynk!!!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *