Mera Nyköping

Ytterligare några nyköpingsdagar har passerat. Det är inte så spännande här… men jag har iaf fikat med Veronica och Titti (jättelänge sedan vi träffade Titti), lagat mat och tittat på film (Waking Ned och 8 mile) med Veronica och Ellinor, samt shoppat presenter och annat på stan.

Igår blev jag födelsedagsfirad (fyller år när jag är i London) och fick så mycket höganäsprylar att vi kan gödsla med dem… 4 mattallrikar, 4 assietter, 4 djupa tallrikar och en stor skål. Det ska bli så skönt att kunna lägga undan de “oseriösa” tallrikarna och bara använda dessa fina, förrutom om vi har en massa, massa folk på middag eller så. Dessutom fick jag 1000 kronor av farfar… och jag kom precis på nu att mamma försökte ge mig ca £45 förut, som hon hade liggande någonstans, men jag sa att jag kunde få dem i födelsedagspresent… det glömde hon nog bort, men jag får väl påminna henne. :)
Fick även skor av mamma när vi var på stan i måndags, inte illa.

Fotade lite barn och så igår, men kan inte ladda in bilder här, eftersom jag inte tog med mig dockningsstationen… så fotodagboken förblir ouppdaterad i ytterligare någon vecka.

Ikväll bär det av till London! Och efter det är det dags för Linköping, flytta och träffa Jonas efter alldeles för lång tid på olika ställen. Vet inte vad jag ser fram emot mest…! Allt är så bra… och jag ska bo med världens bästa Jonas, som är det viktigaste i världen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *