Hemtenta!

Ah! Nu har jag precis lämnat in hemtentan i Användbara system! Satt en bunt timmar igår… ja, det var väl ungefär allt jag gjorde den dagen förutom att laga mat. Då var det iofs ordentlig mat också. Jag improvisations-lagade biffar på gröna linser… med lök, färskost och en massa spiskummin. De blev goda, fast som vegetariska hemmabiffar ofta blir, ganska kladdiga. Hur gör man för att få dem att kännas genomstekta?

Nu sitter jag i skolan och skriver på en otroligt seg dator (snacka om teckenfördröjning, jättejobbigt att skriva) medan skrivaren tuggar ut en massa papper om kalkylering…

Jo, jag började läsa en ny bok igår också! Lovely Bones av Alice Sebold, eller Flickan från ovan, som jag tror att den heter på svenska. Har bara läst ett kapitel hittills, men jag kommer nog hinna lite idag också tror jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *