Hoppa till innehåll

Leka med Maria

Det var riktigt trevligt att träffa Maria igår! Vi började med att laga mat, det blev vichyssoise (soppa som egentligen skulle serverats kall, men det missade vi… fast det gjorde nog inget) med brytbröd, två pannkakor var och äppelkaka. Jag var riktigt mätt två gånger… Vi såg en dålig och en bra film och gick på promenad emellan. Den dåliga filmen var Fäst vid dig och den bra Trion från Belleville.

Nu sitter jag och bråkar med Jonas hemsida… jag ska göra lite phpgrejer till honom så att det blir lättare att uppdatera och så. Just nu strular servern lite, så jag tog en paus för att skriva det här…

Vi har tagit en långpromenad idag, det borde vi göra oftare. Vi började gå 5-kilometersspåret i Rydsskogen men efter ett tag var det så mörkt att vi, när vi fick chansen, valde att vika in på det kortare spåret som är upplyst.

Har även läst ut min bok, det är mysigt att läsa! Det borde man också göra oftare…

Nej, jag har inte gjort något särskilt vettigt idag, inget skolarbete alls…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *