Hoppa till innehåll

Les Triplettes de Belleville

Jäkligt snygg animerad film med lustiga detaljer och inslag och det är mest det jag baserar betyget på, eftersom storyn egentligen inte är särskilt engagerande. Det handlar om en föräldralös pojke, Champion, som bor hos sin farmor/mormor Madame Souza. Souza är bekymrad för sin deprimerade sonson och försöker allt; det hjälper inte att köpa en hund, men när han får en trehjuling vänder allt och livet inriktas mot en sak; Tour de France. Tyvärr blir Champion kidnappad under loppet och Madame Souza ger sig av tillsammans med vovven för att hitta honom. Till sin hjälp får hon trion från Belleville, ett gäng musicerande gamla damer. Känslan för detalj lyfter filmen.

FilminfoIMDB: Les Triplettes de Belleville
Regissör: Sylvain Chomet
År: 2003
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *