Hoppa till innehåll

Ed Wood

Jag skulle vilja tycka att den här filmen är bra… men som film betraktad är den egentligen ganska tråkig och långdragen. Är man intresserad av Ed Wood och tycker att Plan 9 from outer space är så dålig att den är underbar (det är den!), då är filmen ändå lite kul att ha sett. Det största problemet med den är nog att man klämmer in så mycket ur den bisarra regissörens liv, utan att gå in på någonting i detalj. Inte särskilt engagerande… Man tycker bara att han är ytlig, jobbig och dum. Det enda som är lite intressant är relationen mellan Ed och Bela Lugosi.

Så hoppa över den här om du bara vill ha en bra film. Är du intresserad av Ed Wood eller b-filmsregissörer i största allmänhet, se den! Passa på att se Plan 9 from outer space också, den måste man ha sett. :)

FilminfoIMDB: Ed Wood
Regissör: Tim Burton
År: 1994
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *