Hoppa till innehåll

Tentavisning

Har precis varit på tentavisning för psykologin. Jag hade ETT poäng ifrån femma (femmaintervallet var 21-24 poäng, inte mycket spelrum), lagom störande. Vi var ett par stycken som försökte tillskansa oss fler poäng, men vi fick inte besked direkt utan får vänta på mail med glädjens eller sorgens budskap… Nåja. Det är väl inte hela världen, men det är alltid kul med de få femmor man kan få. Synd bara att terminen i slutändan inte kommer att synas i studieresultaten som något annat än TTIT52 Projekttermin, betyg G.

Håller på med ett blogverktyg till Jonas. Det bråkar med mig. Börjar tröttna… nu är det NÄSTAN klart, men det är ett elakt regexp som bara gör som jag vill IBLAND. Fattar inte. Ska bråka lite till med det nu…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *