Hoppa till innehåll

Stuck on you

Varken särskilt rolig eller trovärdig komedi om siamesiska tvillingar med olika ambitioner i livet. Bob trivs så bra hemma i småstaden där de äger en hamburgerrestaurant, men Walt drömmer om en skådespelarkarriär. Bob får panikattacker av att tänka på rampljuset, men går motvilligt med på att följa med till Hollywood, delvis för att hans nätromans sedan tre år tillbaka bor där. Men givetvis har han inte berättat för henne om sitt nära förhållande till brodern… och på något mystiskt vis lyckas han hålla det hemligt när de faktiskt träffas.

Visst finns det ljusglimtar, men egentligen är filmen ganska dålig. Jag stör mig på att det inte alls ser ut som att de sitter ihop annat än med korsetten de bär. Borde det inte göra ont när de slits åt olika håll?

Se den inte. Man kan undra varför Matt Damon gör sån här smörja.

FilminfoIMDB: Stuck on you
Regissör: B&P Farrelly
År: 2003
Omdöme (1-5): 1
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *