Hoppa till innehåll

Astronomgatan

Jag vågar inte tro för mycket, men vi har faktiskt en lägenhet i Göteborg ordentligt på g! Den är reserverad för oss och nu ska det kollas kreditupplysning av oss och våra föräldrar (om de går med på att gå i borgen för oss… har inte lyckats nå dem än), kollas med nuvarande värden att vi skött oss och betalat och vi ska skicka papper som styrker studier och studiemedel. Jag hoppas att allt går vägen!

Jag kan inte hjälpa att minnas kvinnan på Södermalm som vi skulle hyra i andra hand av (år 2001, jag och David), allt var i princip klart och jag hade till och med beställt telefonabonnemang… sen ångrade hon sig för att vi var så unga att hon trodde att vi bara var där för att festa och trasha hennes lägenhet. Man är så maktlös då, när någon tillskriver en egenskaper man inte har och nekar en något för det.

Jag ska inte ropa hej alltför mycket nu alltså, men här ska vi (kanske) bo! :)

Har precis skrivit en ganska svår lingvistiktenta och ska nu börja plugga inför morgondagens kontrollskrivning i Analys A. Ingen rast, ingen ro. Klarade nog iaf lingvistiken, även om briljans uteblev.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *