Hoppa till innehåll

Tentaplugg och kursanmälan

Åh så skönt det ska bli när jag skrivit tentan jag pluggar till nu. Jag har verkligen inte alls någon lust att plugga, så det går ganska segt.

Har fått en kurskatalog från Göteborgs universitet. Det blir ett “sabbatsår” nästa år, sabbat från just civilingenjör IT alltså. Japanska blir nog förstahandsvalet för vårterminen, men det finns ju så grymt många tuffa saker jag skulle vilja läsa! Andra språk, datorlingvistik/språkteknologi, kreativt skrivande, egyptologi, filmvetenskap… finns många kurser som fångar mitt öga när jag spanar runt bland utbudet.

Dagens Liftarcitat:
“They were a double pair of Joo Janta 200 Super-Chromatic Peril Sensitive Sunglasses, which had been specially designed to help people develop a relaxed attitude to danger. At the first hint of trouble they turn totally black and thus prevent you from seeing anything that might alarm you.”

..praktiskt?

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *