980:50

Argh! Nu har jag precis betalat 980:50 till försäkringskassan. 980:50 som jag inte alls var beredd på att betala. Det är återbetalning av bostadsbidrag för 2003, då jag bodde ihop med David i mindre än tre månader. När vi fick brev om det förut trodde jag att det var för hela året, eftersom det inte stod någon specifikation, och alltså att jag skulle behöva betala mycket lite eller ingenting. Jäkligt trist. Sammanföll dessutom med ytterst dystra kalkyler för sommaren… vi kommer behöva få tag i mer pengar på något vis. Jag funderar till och med på att söka jobb som telefonintervjuare igen.

Dagens liftarcitat:
“For thousands of years, the mighty ships tore across the empty wastes of space and finally dived screaming on to the first planet they came across – which happened to be the Earth – where due to a terrible miscalculation of scale the entire battle fleet was accidentally swallowed by a small dog.”

Lite extra roligt angående citatet är att jag precis spelade det textbaserade Liftaren-spelet och där träffade en liten hund, gav den en ostmacka och den blev så glad att den “ignored a microscopic space fleet” som passerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *