Hoppa till innehåll

Påskhälsningar

Usch. Nu har jag ont i ryggen, får jag sluta plugga då? Klockan är 23.53, så det kanske börjar bli dags. Jag har i alla fall repeterat differentialekvationer och till och med lärt mig lite nytt också. Fast jag har inte varit direkt effektiv… mår inte direkt toppen, känner mig lite förkyld och hostar och håller på.

Jag har fått två fina påskhälsningar!

Blev tvungen att göra en egen också, glad påsk alla:

Dagens Liftarcitat:
“He [Ford Prefect] picked up the letter Q and hurled it into a distant privet bush where it hit a young rabbit. The rabbit hurtled off in terror and didn’t stop till it was set upon and eaten by a fox which choked on one of its bones and died on the bank of a stream which subsequently washed it away.

During the following weeks Ford Prefect swallowed his pride and struck up a relationship with a girl who had been a personnel officer on Golgafrincham, and he was terribly upset when she suddenly passed away as a result of drinking water from a pool that had been polluted by the body of a dead fox. The only moral it is possible to draw from this story is that one should never throw the letter Q into a privet bush, but unfortunately there are times when it is unavoidable.”

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. Aha, nu kan man läsa samtidigt, tack!

    Bild på min nya hårfärg lär väl komma, kanske under dagen, beroende på när jag har tid att ladda in bilder i mammas dator och ladda upp dem… Tog ett par på flygplanet, vi får väl se hur de blev… Är på väg hem till Norrköping.

    Krya på dig!

  2. Måste säga att jag starkt gillar konceptet “Dagens Liftarcitat”. Fortsätt med det! Verkligen en bok man kan slå upp helt på måfå för att njuta av just vilken scen som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *