Hoppa till innehåll

Lägenhetskontrakt & vårtecken

Vi har fått kontraktet på trean i Bergsjön, Göteborg! Vi ska bara skriva under och returnera… Det känns onekligen häftigt, vi har lägenhet i Göteborg!!!!!!!!!!!!!!! (jag tycker inte alls om när folk skriver onödigt många utropstecken, men situationen är lite speciell!)

Har hört både det ena och andra om Bergsjön nu. Lite orolig blir man ju när folk säger att det händer mycket dåliga saker där, det vore ju inte så kul om man skulle behöva vara rädd för att vara utomhus sent på kvällen. Men det går inte att veta någonting nu, så det är väl bara att vänta och se. Nu har vi i alla fall någonstans att ta vägen i sommar! Skönt!

Var ute på promenad med Daniel igår och såg faktiskt både snödroppar, krokus och oidentifierad spirande grönska! Det går mot vår! Dessutom har det blivit riktigt skaplig temperatur ute, frös inte ett dugg under promenaden, fast jag var mösslös och öppenjackad.

Pluggandet går inte bra.

Dagens Liftarcitat:
“The Guide says there is an art to flying,” said Ford, “or rather a knack. The knack lies in learning how to throw yourself at the ground and miss.”

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. Åh, härligt! Grattis!!!

    Och solen är underbar! Fast jag har tröja på mig på bilden där jag sitter och stickar på mormors balkong så blev jag faktiskt tvungen att ta av den, det var sååå varmt i solen. Fast inte riktigt lika skönt i stora världen…

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *