Påsken!

Nu har det varit påsk! Jag redogjorde ganska bra för min påskafton i och med EFIT-projektet (som egentligen inte alls var den dagen, men jag glömde den riktiga dagen och tog påskafton i stället), så jag tänkte inte säga så mycket mer än att jag och Jonas firade ganska stillsamt här hemma i Linköping. EFIT-bilderna finns på fotodagar.

Vi passade på att tvätta på långfredagen och det var underbart av två anledningar, dels för att vi nästan fick tvättstugan för oss själva eftersom de flesta föredrar att fira högtider någon annanstans än här i Ryd och dels för att vi för en gångs skull tvättade klokt: innan tvättberget antagit monstruösa proportioner. Lite tvätt och gott om maskiner alltså. Det var knappt ens hemskt att tvätta den här gången! Borde man tvätta oftare, helt enkelt? Besvärligt..

Nu är det läskigt lite kvar till min första tenta… Analys A. Onsdag klockan 8. Dagen efter har jag tentan i Analys B som jag ännu inte pluggat till, jag har alltså en em/kväll på mig. Undrar om jag överhuvudtaget kommer orka ladda om. När jag är klar med den tentan är det bara att börja paniklabba för att försöka hinna klart med sista webbprogrammeringslabben, deadline är på måndag. Måndag råkar också vara när nästa period börjar. Påsklov, anyone? Fast jag får väl skylla mig själv. De två mattetentorna är ju gamla eftersläpande synder. Vore väldigt trevligt att bli av med dem. Vore väldigt trevligt att få vara ledig någon gång och inte ha tusen saker att göra jämt. Jag är stressad, det är jobbigt.

Vi har förresten skrivit på och postat vårt kontrakt nu. Har hittat en sida med bilder från Bergsjön, det ser väl helt okej ut…

Dagens Liftarcitat:
“No one really knows what mattresses are meant to gain from their lives either. They are large, friendly, pocket-sprung creatures that live quiet private lives in the marshes of Sqornshellous Zeta. Many of them get caught, slaughtered, dried out, shipped out and slept on. None of them seems to mind this and all of them are called Zem.”

Mattress: “We live quiet retired lives in the swamp, where we are content to flollop and vollue and regard the wetness in a fairly floopy manner. Some of us are killed, but all of us are called Zem, so we never know which and globbering is thus kept to a minimum.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.