Hoppa till innehåll

Jävla, jävla analys!

Jävla analys! Idag har jag skrivit världens elakaste tenta och kuggat analysen för fjärde gången. Det gick ju bra på de gamla tentorna jag pluggade med hjälp av, varför var alla integraler tvungna att vara så elaka för?

Dessutom hade jag ont i ryggen och den vänstra kontaktlinsen bråkade så att ögat kliade hela tiden och linsen ramlade ur en gång. Och så hade vi en tentatant som harklade sig hela tiden (men hon blev avbytt efter ett tag).

Jävla, jävla, jävla analys. Jonas säger att man måste hata den innan man kan ta den. Tror att jag är på god väg.

Som tur är går den om mindre än fyra veckor igen. Eller tur och tur, jag behövde verkligen inte mer att göra i nästa period… men tur att jag förhoppningsvis inte kommer att hinna glömma allt.

Nej, det blir inget liftarcitat just nu, jag är för sur på den jäkla bajsanalysen. :(

Ska slappa lite och titta på ett par avsnitt av “Sagor för stora barn”, ni vet den där underbara gamla TV-serien…

…sen ska vi plugga till Analys B som vi båda skriver imorrn 8-13. Gissa hur sugen jag är. En eftermiddag är inte mycket att plugga till en så maffig tenta, men jag antar att jag ska försöka i alla fall.

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. David David

    Nej nej nej, du har missuppfattat det hela. Man måste se tjusningen i analysen!

  2. Hans Hans

    De flesta på mitt program verkar ha ganska svårt att bli tjusade av analysen faktiskt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *