Kuggning II & Alex

Jodå, det blev en tentakuggning till idag igen. Inte så oväntat. 3 poäng skrapade jag ihop, man behöver 8… Jaja, det ges nytt försök i slutet av maj. Roligt. Bara andra försöket ändå och första var knappt värt att kallas försök, jag hade inte alls hängt med i kursen och gick på tentan med “nästankunskap” om ett eller två typtal. Det var ganska bra att plugga med Jonas igår, han kunde mer än jag och lärde mig saker. Smidigt!

Jag har precis postat Gyllenblå-videon till en kille som ska kopiera över den på dvd till mig så att jag kan se den! Får hoppas att allt går väl.

På vägen till posten sprang jag på en gammal gymnasieklasskompis, en Alex som jag umgicks en hel del med i trean, åtminstone på hösten. Det var riktigt roligt, jag blev väldigt förvånad och väldigt glad. Vi bytte nummer och ska ses lite bättre nån gång. Fika i nästa vecka, sa vi. Måste verkligen se till att åtminstone försöka göra det, det är så otroligt B att säga såna saker och sen strunta i det, eller hur?!

4 kommentarer

 1. Du kan inte fråga killen du skickat Gyllenblå till hur man gör? Har en video med gamla familjefilmer tagna med Super8 överförda till VHS. Men jag vill ju hellre ha det på DVD eller i datorn. Så jag kan göra massor med kopior ifall den skulle gå sönder

  Svara

 2. Malin: Haken är att man måste ha antingen videoingång till datorn eller en dvd-brännare + video till tvn. Annars kan man ju hitta någon som har det, eller anlita t.ex. uppsalabildteknik.com.

  Svara

 3. Trist med kuggningen. Kul med kompisen! Det jämnar ut sig innan man dör, med andra ord :-)

  Tack för layoutberöm!

  *kramar*

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *