Hoppa till innehåll

Regntunga skyar

Idag har jag lyckats bli blöt fyra gånger. Först cyklade jag till och från en föreläsning, sedan till och från en utvärdering. Regn, regn, regn. Vi fick ställa in dagens joggingtur på grund av det också.

Nu har jag och Niklas ordnat vår allra sista utvärdering! Jag hade med mig min uråldriga laptop och skrev protokollet på, skönt att få det renskrivet med en gång.

Tyvärr är jag riktigt dålig på att tentaplugga. Reglerteknik intresserar mig inte alls och jag blir väldigt uppgiven och frustrerad när jag inte förstår någonting av gamla tentauppgifter, så min inte alltför logiska reaktion blir att sätta mig vid datorn och pilla med allt möjligt onödigt. Dumt. Jag vill ta den här tentan ju. Hur ska det gå? :(

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *