Hoppa till innehåll

Märklig morgon med mosaik

Jag sa godnatt till Jonas över telefon vid en sisådär 01.30 och somnade. 03.30 vaknade jag igen och det var stört omöjligt att somna om. Bortåt femsnåret gav jag upp och sen dess (nu är klockan 06.30) har jag suttit vid datorn och pillat med bilder och tittat på soluppgången. Jag hittade ett roligt program, AndreaMosaic! Ni vet såna där mosaikbilder gjorda av en massa foton? Såna har jag lekt med nu och använt bilderna från min fotodagbok (alldeles för få egentligen). Här är jag och Jonas på DÖMD:

Humm, ja jag vet att det blir lite meningslöst när den är så förminskad och man inte kan kolla de enskilda bilderna, men jag försöker spara lite utrymme. Ville mest visa att jag testat.

Blev precis tvungen att äta lite fil och flingor… undrar just hur det ska gå med det här. Jag lär ju behöva sova förr eller senare, men när?

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *