Hoppa till innehåll

Pappas espressomaskin

Igår ringde pappa mig ganska sent på kvällen och berättade, barnsligt förtjust, att han just gjort en perfekt cappuccino. Han har nyligen fyndat en riktigt bra espressomaskin, efter besvikelsen med en första. Det var väldigt gulligt, faktiskt. Särskilt eftersom jag tror att det är första gången han ringt mig. När jag såg att det var ett samtal hemifrån så sent blev jag nästan rädd att något dåligt hänt, men den mycket lugnande förtjusningen hördes i pappas röst så fort han sa hej.

För övrigt så är jag dunderförkyld och har varit det sen förra inlägget… jag skippade hiraganalektionen, men blev tvungen att släpa mig till skolan i onsdags. Det började riktigt dåligt: spårvagnen kom inte, så till slut tog jag en annan spårvagn som inte åkte hela vägen, så jag hade en extra lång promenad och givetvis började det regna när jag klev av. Kom en kvart för sent, grymt kissnödig och väldigt blöt, fick vänta lite på att få gå på toa också…

Jobbigt att vara sjuk, men det blir i alla fall mycket film sedd, eftersom jag inte orkar göra något vettigt. :)

För övrigt har min egyptologikurs äntligen dragit igång, så snart kommer ett inlägg om den.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *