Hoppa till innehåll

Generell uppdatering

Det är lite smådåligt med ork här. Min supergoda spenatlasagne är misstänkt för illamåendesorsakande, fast den var så god. Men varför annars mår vi så skumt? Jag mådde aptaskigt igår morse när jag gick upp, men tvingade efter mycket övervägande iväg mig till skolan i alla fall. När jag kom hem mådde jag faktiskt bättre, men Jonas desto sämre. Och just då hade vi såklart tvättid…

En bra sak hände i alla fall igår! Jag hittade äntligen en croton när jag var och handlade. En sån där färgglad växt (de ser ut så här) som jag hade förut, men som dödde och som jag letat efter ända sen vi flyttade hit. Äntligen! Den har inte så mycket rött i sig, tyvärr, mest gult. Jag vet inte vad färgskiftningarna beror på, men jag kanske borde ta reda på om det går att påverka den att bli mer röd.

Jonas har dessutom fått pris i en tävling för sitt rollspel One Can Have Her, grattis, puss och kram älskling!

Idag begick jag misstaget att ta en sväng på stan efter skolan. Fy tusan vad trött och hungrig jag blev. Borde lära mig att inte försöka klara mig till 18.30 på en tallrik fil och flingor (som förvisso åts så sent som vid 12, men ändå).

Först kollade jag in affärerna intill det brandskadade huset, de har utförsäljning för att allt luktar rök. Vero Moda hade äckligt mycket besökare och nästan inga kläder, så trots 70% rea gick jag bara rakt igenom. Shock hade inte rea på sina strumpbyxor och så mycket annat ville jag inte ha därifrån. Sen klev jag in i Nordstan och tittade lite. Provade 8 bh-ar på Lindex och surprise, surprise (eller inte), ingen passade. Jävla klädindustri. Jävla bröst (för det är ju mig det är fel på, inte vår högt vördade klädindustri, det vore ju hädelse att påstå), eller snarare brist på bröst. Suck. Att prova kläder är att få känna sig lite mera värdelös en stund. Det blev ingen bh, alltså, däremot köpte jag strumpor och trosor. Trosor och strumpbyxor orkar jag inte klaga på just nu, men det finns verkligen att klaga på.

En sak till måste jag förresten gnälla om: VARFÖR måste Lindex sätta papperslappar och larm-mojar precis vid bh-knäppningen så att allt trasslar ihop sig när man försöker få igen det jävla plagget? *morr*

Sen stod jag i världens längsta, hemskaste kö på Hemköp bara för att få köpa mjölk och fil. Led som tusan och var hungrigast i världen. Det var jag inte alls det, det var hemskt sagt med tanke på alla som svälter, men nu är jag grinig…

Ynk. Zzzznark.

Ibland undrar jag lite vad jag gett mig in på gällande japanskan också. Språket är ju kul, men alla dessa krumelurer! På det här året ska jag lära mig 500 kanjitecken. Wee! Slumpmässiga streckformationer, så skoj!

Ska jag sluta gnälla nu? Mmm, jag ska gå och krama lite på världens bästa Jonas så känns det nog bättre snart. Vi ska se film ikväll när jag bedömer att jag pluggat tillräckligt.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *