Hoppa till innehåll

Rita "klippdocka"

Inspirerad av en klippdocka på deviantart, som jag dessvärre inte bemödade mig med att spara vägen till, gjorde jag en egen dockmall, som ska gå att ”klä på” ansikte, hår och kläder. Första påklädda varianten blev en flicka, som jag egentligen vill jobba mer med men nu är jag alldeles för stressad/irriterad över att det inte blir som jag vill. Måste hinna plugga idag också, ju!

Nåväl, här är hon:

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Julia Julia

    Vad kul det verkar och vad fin hon är! Men söndagar är ju vilodag, då ska man leka och vila..

  2. Helena Helena

    Jag hittade min inspirationskälla! Här är den fina klippdockan jag menade. Gorjuss är en av mina favoriter på deviant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *