Hoppa till innehåll

Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit

Wee! *klappråderar förtjust*

Jag älskar Wallace & Gromit och såg verkligen fram emot den här filmen – med skräckblandad förtjusning, tänk om den inte skulle hålla måttet? Men det gör den! Man känner igen de leranimerade karaktärerna från de tidigare filmerna, stilen är fortfarande lika härlig, charmig och UNDERBAR!

Det är inte ofta jag faktiskt skrattar av att se film, det brukar mer vara åt “dra-på-smilbanden”-hållet, men den här var otroligt skrattframkallande! Fåniga ordvitsar, otroligt söta lergubbar, tokroliga kaniner… aaah, kan det bli bättre?

Se den! Wallace & Gromit är BÄST!

FilminfoIMDB: Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit
Regissör: Nick Park & Steve Box
År: 2005
Omdöme (1-5): 5
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *