Hoppa till innehåll

Tjejsnack v. 45: Drömmar

Ojojoj, mycket att göra och jag tycks inte hinna någonting. Svarar på tjejsnacket nu, återkommer senare om min toppenhelg!

1. Vilket yrke drömde du om ha som vuxen när du var yngre?
Författare! Har även velat bli veterinär och polis, men jag tror att författare var den mest ihärdiga drömmen.

2. Överensstämmer den drömmen med vad du gör idag?
Mjae. Jag utbildar mig ju till civilingenjör i informationsteknologi. Skriv- och språkintresset lever kvar förstås, just nu läser jag ju japanska och ett av mina favoritområden inom teknologin är språkteknologi. Tycker fortfarande om att skriva, men skriver inga romaner direkt.

3. Dagdrömmer du ofta?
Givetvis, vad ska man annars göra när man inte gör något särskilt (eller när man misslyckas med att koncentrera sig…)?

4. Vilken är den mest underliga dröm du drömt?
Jag drömmer nog alltid ganska underligt och ibland återkommer saker under vissa perioder. Vet inte vad som skulle vara MEST underligt, dock. Brukar aldrig LYCKAS med något i drömmar, det kanske är underligt. I fredags kväll kom Maria och Ellinor och hälsade på, på natten drömde jag att jag vaknade på morgonen och de hade åkt hem igen.

5. Brukar du försöka tyda drömmar?
Mja, bara om det känns någorlunda uppenbart. Ofta är det ju alldeles för skruvat och då tjänar det ingenting till att klura. När jag drömde ofta om att tappa tänder googlade jag rätt på vad det skulle betyda, men jag hittade många olika svar och inget som kändes mitt i prick.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *