Hoppa till innehåll

Tvätt & fika

Planen för idag var att tvätta och hinna göra det mesta av skrivandet för egyptologiuppgiften med deadline på måndag. Tvättat har vi gjort, men skrivandet blev det inte mycket av. Dels kom vi igång sent och dels hade jag väldigt svårt att hitta de källor jag behövde – det blev mycket runtsurfande på nätet utan att jag riktigt blev nöjd. Det slutade med att jag elakt nog lämnade tvättvikningen till världens bästa Jonas (puss och tack, älskling!) och gav mig iväg till biblioteket. Lånade fem böcker som känns riktigt lovande, men som gjorde ryggsäcken lite besvärlig att handskas med…

Hur som helst, efter mitt lilla biblioteksbesök träffade jag Maria B, Maria S, Julia, Kalle och Bea från kamratgruppen och vi fikade på Café Java. Det var trevligt och vi ska förmodligen ses nästa torsdag också.

Imorrn blir det egyptenskriveri för hela slanten. Känns mycket roligare nu när jag har bra böcker att använda mig av. Förhoppningsvis kommer jag igång hyfsat och blir klar så att jag kan hinna med någonting annat också. Borde verkligen plugga japanska, eftersom jag råkade sova till tre igår och därför missade två lektioner… nej, jag mådde inte helt prima. Har dessutom läxor i vanlig ordning, så nog finns det att göra på den fronten.

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Julia Klingvall Julia Klingvall

    Det blir visst lite missvisande med Julia-länken. Ingen fara för min del men det är kanske lite konstigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *