Hoppa till innehåll

Tjejsnack v. 46: Läsvanor

1. Vilken är din favoritbok?
Jag har jättesvårt för att välja ut någon särskild. För några år sedan hade det varit lättare, men det känns inte som att jag läser böcker på riktigt samma sätt nu. Jag hade lättare för att snöa in på särskilda författare då, medan jag har läst mycket lösryckt “non-fiction” på sistone. Har nog inte hittat några riktiga favoriter under de senaste åren och det känns lite konstigt att säga t.ex. Anne Rices vampyrserie, vilket jag nog skulle ha gjort för 5-10 år sedan någon gång… så jag vet inte!

2. Vad läser du just nu?
Skönlitteratur, faktiskt! Peter Høegs Kvinnan och apan. Plus kursböcker om Egypten och Japan.

3. Vilken favoritförfattare?
Se fråga 1… För några år sedan hade jag sagt Anne Rice, Torey Hayden, Stephen King m.fl… men nu vet jag inte.

4. Har du något bra boktips?
Vill man läsa om seriemördare så tycker jag att Ann Rules The Stranger Beside Me (om Ted Bundy) är väldigt bra.

5. Vad skulle du skriva en bok om, om du vore författare?
Visste jag det skulle jag nog ha skrivit den vid det här laget. Jag vill skriva en bok!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *