Paris, Texas

Jag gillar idén och det var väl därför jag fastnade för beskrivningen av filmen. Travis har varit spårlöst försvunnen i fyra år när hans bror Walt får ett samtal om att en stum man hittats i “the middle of nowhere” i Texas. Det är Travis och Walt åker för att hämta honom och lyckas efter många om och men prata med honom. Situationen kompliceras över att Walt och hans fru tagit hand om Travis unga son Hunter och att Hunters mamma också är försvunnen.

Mmm. Tuff idé. Men jag tycker man får hintar som inte används senare – eller så övertolkar jag. Jag har svårt att förstå vad personerna tänker och tycker, när de gör konstiga saker. Jag grips inte riktigt.

FilminfoIMDB: Paris, Texas
Regissör: Wim Wenders
År: 1984
Omdöme (1-5): 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.