Hoppa till innehåll

The Life Aquatic with Steve Zissou

Jag blev tvungen att se den här filmen, för jag tycker mig ha sett lovord överallt. Och visst… den har sina poänger…

Det handlar om oceanografen och dokumentärskaparen Steve Zissou, spelad av den alltid mysige Bill Murray, som ska hämnas på en märklig haj som dödade hans partner. På vägen hamnar han på en (för) lång rad sidospår och hittar sin förlorade son, eller åtminstone en person som kan vara hans son.

…men jag orkar inte riktigt med den. Mycket meningslöst hattande hit och dit. Gillar man den här sortens stillsam, meningslös humor, så visst… men jag tycker att det blir väldigt utdraget i det här fallet. Nog för att Bill Murray är härlig, men… mja. Inga svindlande lovord från mig.

FilminfoIMDB: The Life Aquatic with Steve Zissou
Regissör: Wes Anderson
År: 2004
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *