Hoppa till innehåll

Nu har jag extrajobb

På måndag börjar jag jobba på Spärrlinjen som telefonförsäljare av deras säkerhetspaket för spärr av betalkort, simkort med mera. Eller rättare sagt, på måndag och tisdag är det utbildning och sen jobbar jag.

Jag hade inte tänkt mig att bli telefonförsäljare, men är beredd att ge det en chans. Produkten är i alla fall vettig och lönen bättre än för annat jag sökt. Planen är att jobba 17-21 tisdag-torsdag, vilket kommer att innebära att jag åker hemifrån vid 10 och kommer hem vid 22 (skola & jobb). Senare om jag ska handla mat på vägen. Kan bli tufft, men vi måste verkligen ha pengar! Hade gärna jobbat mer centralt, förstås… nu måste jag åka ända till Frölunda Torg. Helt okej restid från skolan till jobbet, men sen har jag nästan en timme hem. Det blir att packa med sig mat och böcker varje dag…

En kommentar

  1. Grattis! Eller vad man nu säger, det är ju bra med mer pengar i alla fall. Och inte alla kvällar i veckan, jag tror nog att du orkar! Själv är jag mest bara alldeles för lat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *