Hoppa till innehåll

Mjuklandning

Nu har jag landat lite mjukare i den bistra vardagen och allt känns mycket bättre trots att jag fortfarande har alldeles för lite tid. Igår tog vi en mysdag, trots att vi egentligen inte alls hade tid till det. Men det behövdes… Det enda vi gjorde var att mysa och se på film. Gå och köpa falafelrulle. Äta glass.

Eller rättare sagt, jag inledde faktiskt dagen med en vettig sak: jag var på jobbintervju och ska på ytterligare en idag. Mm, och vi fixade lite räkningar och sånt, men det var inte så jobbigt…

Kan man inte få ha såna dagar lite oftare?

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Jo, jag gillar ju också feeds, så det var ju en av anledningarna till att det kändes som en bra idé att byta blogg… Och så gillar jag att få meddelande om kommentarerna så att jag inte behöver gå igenom alla inlägg för att se om nån har skrivit nåt… Fast nu har jag tagit bort inställningen att man måste ha ett godkänt inlägg för att kunna posta direkt. Inte för att det spelar nån roll för dig längre, men ändå.

    Vet dock inte riktigt hur jag ska göra med det där med fönstren, jag gillar ju att hela sidan är integrerad, men ska jag ha bloggen inuti måste jag nog göra om grunddesignen, vilket iofs kanske är på tiden… Vet ju bara inte riktigt hur!

    Skönt med mysdag, det behövs ibland och är man ordentligt stressad kan det nog vara riktigt effektivt. ;)

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *