Hoppa till innehåll

Igby Goes Down

Kieran Culkin (visst, Macaulays lillebrorsa) spelar Igby, en krisande tonåring med sinnessjuk farsa, cancersjuk morsa och kylig bror. Efter flera misslyckade försök att få honom att gå i skolan lever Igby något sorts dagdrivarliv och får ihop det med äldre kvinnor, bland annat Sookie som spelas av Claire Danes (som gjorde att jag blev nyfiken på att se filmen eftersom jag gillar henne).

Familjerelationerna är otroligt frostiga och det är helt ofattbart vad kvinnorna ser hos den lille dryge slyngeln. Men det är förlåtet eftersom filmen inte försöker vara en trovärdig relationsfilm, däremot är den härligt sarkastisk i tonen och bitvis riktigt, riktigt rolig. Vi skrattade högt flera gånger. Sevärd!

FilminfoIMDB: Igby Goes Down
Regissör: Burr Steers
År: 2002
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *