Hoppa till innehåll

Siworae (Il Mare)

Jonas är totalt insnöad på allt som har med tidsresor att göra och fastnade därför för denna något annorlunda romantiska historia om en kvinna och en man som börjar brevväxla med varandra. Kruxet är att han lever 1998 och hon 2000…

Vi blev ganska upprörda på hur lama de var – varför inte testa något tuffare än att skicka ett par öronmuffar två år tillbaka i tiden? – men filmen var ändå väldigt vacker och mysig. Annorlunda och fin. Men lite irriterande, alltså. :) Fast bra. Men Jonas hade förstås velat ha lite mer tidsparadoxer och krångel.

FilminfoIMDB: Siworae (Il Mare)
Regissör: Hyun-seung Lee
År: 2000
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *