Hoppa till innehåll

O Homem Que Copiava

Brasiliansk film med engelska titeln The Man Who Copied.

Störtskön rulle! André är en understimulerad ung man som arbetar som kopieringsapparatsoperatör. Hans intellektuella höjdpunkter är att läsa slumpmässiga fakta från texterna han kopierar – men han hinner såklart aldrig läsa färdigt någonting. Lönen är dålig, men han har sparat ihop till en kikare och står och tittar på folk från sitt fönster på kvällarna. En särskild tjej i grannhuset har fångat hans uppmärksamhet och han bestämmer sig för att ta kontakt med henne.

Filmen börjar väldigt jordnära, lågmält och charmigt. Sen händer mer och mer skruvade saker och slutet är ganska oväntat. Jag hade nog gillat filmen även om den hållit sig jordnära, men även om den nästan skruvas för mycket är den fortfarande väldigt kul. Och charmig. Faktiskt jättehärlig, se den!

FilminfoIMDB: O Homem Que Copiava
Regissör: Jorge Furtado
År: 2003
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *