Hoppa till innehåll

The Conversation

En ganska cool film om den paranoide och excentriske Harry Caul, som är proffs på avlyssning. Efter att ha gjort ett mycket skickligt avlyssningsjobb och spelat in ett par som samtalat i en park blir han väldigt orolig – en gång tidigare dog en familj som följd av hans avlyssning och nu ser det ut som att det ska hända igen.

Det blev en riktigt märklig filmupplevelse för mig. Jag missförstod den nämligen fel, fast rätt. Eller rättare sagt, jag genomskådade direkt delar av upplösningen samtidigt som jag oreflekterat tog in det det var meningen att man skulle tro. Jättekonstigt… var allt lite trött. :)

Men… det VAR en cool film. Synd bara att jag inte fattade HUR jag BORDE ha missförstått den, för missförstår man den rätt blir nog upplösningen VÄLDIGT tuff…

FilminfoIMDB: The Conversation
Regissör: Francis Ford Coppola
År: 1974
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *