Hoppa till innehåll

Tentaångest

Nu är det dagarna innan tentor igen. Japanska imorgon och Analys B (flervariabelanalys, matte alltså) i Linköping på måndag. Jonas åkte till Linköping redan igår och skrev en elak tenta igår. Själv åker jag dit imorgon efter japanskatentan, så får vi plugga tillsammans en kväll och en dag. Jovisst har vi båda kvar den elaka analysen.

Lite tråkigt att vara ensam hemma… särskilt när man inte får göra något roligt. Det pratades om fest idag, men jag sitter ensam hemma och har bara lämnat lägenheten för att slänga komposten och posta ett brev.

Har pluggat en del, städat undan julen och diskat. Men nästan mest tittat på Ally McBeal… ojoj vad dålig jag är. Fast bara ett avsnitt hittills idag och klockan är redan 5. :) Jag gillar den serien, Jonas gör det inte. Skillnaden är nog att jag verkligen känner igen mig i Ally, med undantag för utseendet, rappkäftheten och en del annat förstås. Pilotavsnittet (och några till… hrm) får mig att gråta. “So here I am, the victim of my own choices” – där har jag också varit…

Några av grannarna har haft texten “God jul” på sitt fönster sen före jul. Nu har några kontrat med “Glad sommar”. Kändes lite malplacerat idag när jag traskade ut i min trasiga vinterjacka och höll på att frysa av mig öronen innan jag fiskade upp mössan ur fickan.

Trasiga jacka ja. Blixtlåset blir elakare och elakare, går upp mitt på nästan varje gång. Men jag ska stå ut hela säsongen, i värsta fall får jag väl ta en tunnare jacka med en varm tröja. Inte läge att bränna massa kosing på sånt nu. Ska jag köpa kläder vill jag hellre ha t.ex. ett par byxor och lite fräscha underkläder… men det är det heller egentligen inte läge för. Tänk vad skönt det ska bli när man någon gång i framtiden börjar tjäna pengar på riktigt…

Saknar min sötis… han är bäst. Jag hann mysnjuta av två gulliga småsaker morgonen han åkte: jag hade inte vaknat riktigt när han gick upp, så jag låg fortfarande i sängen när han kom och skulle säga hejdå. Jag ville såklart gå upp och krama honom vid dörren och då gick han och hämtade min morgonrock åt mig så att jag inte skulle frysa. *gulligt* Sen när jag duschade såg jag att han hade tagit duscholjan som stod där, men ställt dit en ny åt mig. *gulligt* Jag kanske borde börja försöka skriva ner gulliga småsaker jag blir glad av här? Det vore ett mysigt projekt. Småsaker är viktiga saker.

Ska jag lyckas stå emot ett Ally-avsnitt nu…? Jag är ju så trött… Kanske borde deala med mig själv? Plugga duktigt några timmar och se en film sen. Kanske? Får se… först ska jag smörja in händerna, värst vad torr jag blev efter disken. En sak i taget. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *