Junggrens, jobb och fritid

Jag lyckades intala mig själv att jag mådde rätt okej igår. Det var kul att träffa Karin på riktigt, vi har bara mailat tidigare. Hon var lättpratad och trevlig, men cafét blev inte någon ny favorit. Vi var alltså på Junggrens Café på Avenyn. Det öppnades 1895 (!) och sticker mest ut på grund av målningarna på väggarna – där finns bland annat äldre tiders kändisgäster avbildade (se exempel). Utbudet är helt ok, men lokalen är väldigt liten och de runda små borden står jättekonstigt i rader. Inte så mysigt just därför. Hur som helst går jag förbi stället varje gång jag går till skolan och har varit nyfiken på det ett tag, så det var kul att testa.

Nu har jag alltså jobbat två kvällar till, tisdag och onsdag. När vi kom dit i tisdags fick vi rentav skäll för att det gått så dåligt på måndagen (då jag inte ens var där). Bottenrekord någonsin. Oacceptabelt. Jag kände mig inte ett dugg peppad att sätta igång… sålde bara ett paket. Igår sålde jag två. De vill helst att man ska sälja fyra, men det verkar inte som att genomsnittet kommer upp i det.

Nu ska jag alldeles strax susa iväg till Uppsala. Gör mitt bästa för att intala mig att mina sjukdomssymptom är inbillade… usch, det är inte bra det här. Att festa på lördag, vilket är planen, är nog ungefär det sämsta jag kan göra just nu. Vi får se vad som händer… idag ska jag i alla fall träffa Ingela!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *