Hoppa till innehåll

Nej, nej, nej..!

NEEEJ! Jag får inte bli sjuk, inte NU! Snälla, säg att det är inbillning!

Första ledtråden fick jag igår när jag kom hem från jobbet och böjde mig ner för att knyta upp skorna. Då kände jag ett konstigt tryck i huvudet. Och visst, det gick att återskapa genom att böja sig ner. Märkligt.

Idag ringde klockan vid 9 men jag var trött… vid 10 gick jag faktiskt upp, gick på toa och satte mig vid datorn. Men jag orkade verkligen inte. Så jag sov i ett par timmar till. Nu är jag uppe med känslan av infektion rasande i kroppen…

Det passar så dåligt! Jag skulle ju gå på stan idag, träffa Maria och Catta litegrann och sen fika med Karin innan jobbet.

Imorgon ska jag till Uppsala och träffa Ingela, Veronica och Ellinor. Festa, bland annat.

Jag blev sjuk och ställde in min och Veronicas träff när hon kom till Göteborg i höstas. Tänk om jag måste göra det IGEN? Vi som planerade den här helgen för flera månader sedan, för att vara säkra att lyckas hålla samma helg fri.

Det här går ju inte. Nu bestämmer jag att jag är frisk. Kanske behöver jag bara lite mat? Nu ska jag äta och sen åka in till stan för att träffa Karin. Sen jobba. Det här kommer att gå kanon. Det MÅSTE det!

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *