Hoppa till innehåll

Tentafri ett tag…

Så. Nu har jag skrivit Analys B för alldeles-för-mångte gången. Jag svarade på fyra uppgifter, men det kändes som att jag mest chansade och hittade på. Inga större förhoppningar, alltså… Svaren kommer ut på webben om drygt en timme, men då är nog jag och Jonas på promenad mot stan. Får kolla ikväll, men jag är ganska inställd på att få åka hit igen i påsk…

Är lite arg på mig själv för att jag inte gjorde volymberäkningen. Så här i efterhand känns det som att den kanske var görbar.

Kom alltså hit i lördags efter att ha skrivit japanskatentan. Den gick nog bra, inte alla rätt men säkert tillräckligt. Tentaupplägget är onekligen ganska simpelt: entimmestentor och mest fylla i luckor. Bara tre meningar att konstruera helt själv… Känns verkligen som att vi borde kunna mycket mer än vad tentan testar oss på. Fast så brukar väl tentor funka, när det inte är matte…

Vi pluggade litegrann på lördagskvällen och desto mer igår. Var i skolan till sent, beställde pizza till middag. Mysigt att plugga med sötisen! Även om det såklart vore skönt att bli av med det här pluggandet nu.

Jag vet inte hur många gånger jag skrivit Analys B och jag vet heller inte om jag vill veta. Otäckt…

Det är KALLT!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *