Hoppa till innehåll

Kvotering

Wow, Lars Einar Engström själv har kommenterat mitt inlägg om hans bok En sexists bekännelser. Jag ska skriva något mer om kvotering, men inte just nu för jag måste iväg till tåget. Vill googla runt lite på vad andra skriver i ämnet och så.

Tills vidare, vad tycker du själv? Synpunkter uppskattas!

Läs gärna mer om vad Engström förespråkar, t.ex. på Aftonbladet.

(Jag ogillar starkt att be om kommentarer eftersom det känns så fånigt sen när man ändå inte får några… men okej, nu är jag djärv!)

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. Julia Julia

    Som ganska oinsatt in ämnet känner jag spontant att jag inte vill bli inkvoterad någon stans, hellre vald.

  2. Lina Lina

    Det är ju redan så att män kvoteras in ganska ofta, även om det inte är uttalad kvotering så väljs de eftersom de är just män, och kvinnor väljs bort på samma sätt. Kvotering till kvinnors fördel är väl bara ett sätt att motverka denna “dolda kvotering”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *