Blandade känslor och jobbsök

På sätt och vis är det såklart skönt att inte jobba. Samtidigt är det oerhört jobbigt att inte tjäna pengar och påfrestande att söka jobb. Vi behöver pengar!

Som ytterligare salt i såren har min rygg varit elak ända sen luftmadrassovandet och packningsbärandet i och med Linköpingsvistelsen. Idag var det jobbigt att sitta på föreläsning i skolan, jag satt och skruvade på mig hela tiden för att ryggen envisades med att vara obekväm. Inte blev det bättre av att traska hem med ryggsäck och två tunga matkassar heller. Suck.

Ikväll borde jag ha pluggat men jag sov i stället… rejält trött och kroppen är ju bara elak i vaket tillstånd. Det var en ganska lång dag ändå, jag kom hem kvart över åtta eftersom vi hade kvällsföreläsning. Får väl plugga glosor på spårvagnen imorgon…

Jag har i alla fall gått runt till några caféer idag och pratat med personalansvarige. Kanske leder det till något längre fram, men det blir nog inget omgående. Och jag behöver ju tjäna pengar NUUU!

Har också funderat på andra alternativ – kanske borde jag göra webbsidor? Fördelen är att det vore väldigt skoj, nackdelen att det är osäkert. Jag fick ju några erbjudanden när jag var webbansvarig för D-Group, men de är ju såklart inaktuella nu. Sen finns det såklart tusen och åter tusen andra som gör samma sak. Men så kanske man inte ska tänka. Någon som vill ha en webbsida? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *