Hoppa till innehåll

Gratis bok!

Om du vill ha* en gratis bok kan du skynda dig till vällinghyllan på Hemköp i Nordstan. Med lite tur finns den kvar… Jag har nämligen gått med i bookcrossing.com och precis försatt min första bok på fri fot, Koka makaroner av Johan Nilsson. Tyckte den passade bra bland vällingen. Undrar om nån hittat den än eller om den kommer att bli bortstädad och slängd i sopen. Kanske får jag aldrig veta, för det är ju inte säkert att någon bryr sig om att registrera sitt fynd ens om de hittar den. Men givetvis hoppas jag få följa boken land och rike runt, hemifrån min dator.

För övrigt har jag mer att skriva, men jag måste verkligen plugga nu. Men jag kan säga som så att jag fick erfara en ketchupeffekt med avseende på sommarjobbserbjudanden – inget, inget, inget, allt på en gång! :)

* åtminstone ett litet tag, för vitsen är ju att den ska resa vidare och förgylla fler människors liv. Bra idé det där med vandringsböcker! Kul också att åtminstone i teorin kunna följa dem (om folk samarbetar).

Publicerat iBöckerVardagsliv

4 kommentarer

 1. Vilken rolig idé! Jag har läst boken och den var verkligen bra tycker jag.

  Har du läst den?

  *kramar*

 2. Helena Helena

  Ja, jag har läst den och tyckte den var ganska mysig. Fast jag skulle inte gilla om MIN pojkvän skrev en bok där han tjatade om söta flickor på stan hela tiden som han drömmer om…

  För övrigt är boken upplockad nu!

 3. Ika Ika

  Den boken har jag okcså läst, jag tyckte att den var bra. boprde se till att den inom en mycket snar framtid blivande pappan i min nära vänkrets läser den. :)

  Bookcrossing är ett bekant fenomen. jag gick med för ett par tre år sedan, men har varit lite slö den senaste tiden. borde egentligen passa på att göra mig av med lite böcker via bookcrossing, har så fruktansvärt fullt i hyllorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *