Hoppa till innehåll

Tomas Olsson

Jag slumpsurfade lite och råkade få reda på att äventyraren Tomas Olsson är död. Anledningen att jag hajade till är att m2, som jag ju jobbade på tills nyligen, deltog i “Utmaningen” – klarade han sitt uppdrag att bestiga Everest och åka skidor nedför nordsidan skulle m2 i sin tur klara att få 25000 spekulanter i sitt register (det var jag och mina kollegor som lade in dem) och donera en massa pengar till välgörenhet.

Han klarade det alltså inte.

Men han fick i alla fall nå toppen av Mount Everest.

Aftonbladet skriver att sedan 1996 omkommer var tionde Everest-bestigare. Och ändå ska folk prompt dit…

Inte undra på att “Utmaningen” försvunnit från m2s hemsida…

Apropå m2 skulle jag ha jobbat mitt sista pass idag, men schabblade bort det för att jag fått för mig att det var igår jag skulle på läkarbesök.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *